Algemene voorwaarden

Over de materialen

Voor jouw dakkapel gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen met de beste eigenschappen en isolatiewaarden. Het dak van de dakkapel is bedekt met EPDM-dakbedekking met een fabrieksgarantie van 10 jaar. Deze hebben we verlijmd op een speciale dakplaat van Unilin, dat een Rc (isolatie-)waarde heeft van 6.3 m2 K/W. De zijwangen bouwen we op met regelwerk, hoogwaardige isolatie in de vorm van 140 mm Pir, 10 mm beplating aan de binnenzijde en gevelbekleding aan de buitenzijde. De buitenwand heeft daardoor een Rc-waarde van 4,7 m2 K/W.

De dakranden werken we af met een daktrim, die we aan de bovenzijde vastschroeven. De dakkapel heeft een overstek van ongeveer 120 mm aan de voor- en zijkant. Wil je een rolluik laten plaatsen? Dan zorgen we voor een overstek van ongeveer 220 mm. We werken met een uitgedacht systeem voor de hemelwaterafvoer. Hierdoor kan het water aan de achterzijde via een geïntegreerde gootconstructie in het dak weglopen. De zijwangen voorzien we van lood in de kleur grijs, die de aansluiting met de dakpannen waterdicht afsluit.

Plaatsing en garantie

We maken jouw dakkapel in onze fabriek en plaatsen en monteren hem in één dag. De levertijd is in overleg. De aanvangstijd van de montage is altijd tussen 7.00 en 11.00 uur. Dit spreken we van tevoren af. Bij regulier onderhoud van de dakkapel heb je een wettelijke garantie van 10 jaar op de constructie. Voor de aanvullende materialen hanteren we de garantiebepalingen van onze leveranciers. Wanneer je hier vragen over hebt, staan we je graag te woord.

Plaatsingsvoorwaarden

  • Tijdens de plaatsing van de dakkapel brengen we waar nodig slapers of raveel balken (extra draagbalken) in de bestaande constructie. Deze zijn onbehandeld en uitgevoerd in vurenhout. Dit zie je terug in de tekening.
  • Onze werkruimte moet geheel leeg zijn, of in overleg zoveel mogelijk ontruimd. De werkvloer, trappen en looppaden kun je het best afdekken met glijvast materiaal, zoals een stucloper, zodat we vervuiling van je woning tegengaan. We dragen geen verantwoording voor schade aan de vloer. Eventuele traphekjes moeten verwijderd zijn, zodat we ons veilig kunnen bewegen.
  • Aanwezig (zichtbaar of onzichtbaar) leidingwerk, zonnepanelen en/of dakdoorvoeren op de locatie van onze werkzaamheden moeten verwijderd zijn, tenzij we daar andere afspraken over maken.
  • We hebben geen controle over het weer. Daarom kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld wanneer we moeten schuiven in onze planning vanwege weersomstandigheden.
  • We verzorgen geen installatiewerk, aftimmerwerk, vloeren of stukadoorswerk en andere niet nader genoemde zaken.
  • De rolluiken zijn afgesteld en dienen door derden op 220v te worden aangesloten.
  • Wanneer we de constructie alleen casco opleveren, moet de opdrachtgever zelf dampremmer aan de binnenzijde van het dak van de dakkapel aanbrengen.

Betalingsvoorwaarden

  • 30% bij opdracht
  • 60% bij plaatsing
  • 10% binnen 30 dagen na oplevering