Hoe wij jouw dakkapel plaatsen

Over ons

Een dakkapel plaatsen, dat moet gebeuren door een betrouwbare en deskundige partner. Topdakkapel is een nuchter, Hollands bedrijf uit het Westfriese Hem. Hier hebben wij onze eigen fabriek en werken we met ons kleine team aan het maatwerk voor onze klanten. Dat kleine team maakt ons flexibel en waarborgt onze persoonlijke service. Zo weet je tenminste meteen wat je aan ons hebt!

Binnen één dag een dakkapel plaatsen

Topdakkapel maakt prefab dakkapellen. Dat betekent dat we jouw dakkapel in onze fabriek maken en daarna in z’n geheel vakkundig plaatsen op het dak van je woning. Dit doen we al jarenlang op deze manier. Dit maakt dat we de hoogste kwaliteit en de gewenste uitstraling kunnen waarborgen. We gebruiken de nieuwste technieken in onze nieuwe fabriek en gebruiken alleen de beste materialen. Zo werken we nauw samen met een Duitse kozijnenfabriek, voor de échte Duitse degelijkheid en de beste kwaliteit kozijnen. Zo heb jij in één dag een nieuw stuk huis waar je decennialang van kunt genieten.

Het hele traject uit handen

Ons werk is een combinatie van een samenwerking met jou én jou veel werk en zorg uit handen nemen. Het offertetraject doen we in goed overleg, waarbij jouw wensen en budget leidend zijn. Vervolgens nemen wij de regie over. Dat betekent dat wij bouwen én je dakkapel plaatsen, maar we kunnen je ook adviseren over en begeleiden bij een vergunning aanvraag. Daarbij kunnen we diverse aanvullende werkzaamheid voor je verzorgen. En heb je tussentijds of na afloop vragen of loop je ergens tegenaan, dan staan we voor je klaar. Bij een Topdakkapel hoort tenslotte een topservice.

Je dakkapel plaatsen en meer

Naast het bouwen en plaatsen van je dakkapel, kunnen we ook andere gerelateerde werkzaamheden voor je verzorgen. Zo nemen we jou werk uit handen en hoef jij alleen nog maar te genieten van je woning.

Zo kunnen we zorgen voor:

  • Het aftimmeren van de binnenzijde van de dakkapel
  • De afvoer van bouw- en sloopafval
  • Het plaatsen of verplaatsen van dakramen
  • Het plaatsen van binnenwanden, inclusief kozijnen en deuren op de zolder. Daarbij kunnen we ook elektrapunten en lichtschakelaars aanbrengen in de wanden en spots plaatsen in het plafond van de dakkapel.

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe wij je dakkapel plaatsen en de andere werkzaamheden die we voor je kunnen uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.