Dakkapel vervangen

Je dakkapel vervangen; vroeg of laat moet je eraan geloven. Op de Nederlandse daken staan honderdduizenden dakkapellen en sommige daarvan staan er al tientallen jaren. Onder invloed van weer en wind wordt de staat van de materialen langzamerhand steeds minder. Houten delen gaan rotten, de dakbedekking gaat lekken en de isolatiewaarde is ook niet meer van deze tijd. Je dakkapel vervangen geeft je in één dag een nieuwe, stevige én mooie dakkapel die voldoet aan alle eisen van deze tijd. Een opfrisbeurtje voor op het dak.

Je dakkapel vervangen: de mogelijkheden

Met een nieuwe dakkapel geef je je zolder een upgrade, ook als je er al eentje had. Zo kun je meteen andere keuzes maken als het gaat om materialen. Misschien laat je je dakkapel vervangen door een kunststof exemplaar, waardoor je veel minder onderhoud hebt. En ook de beglazing kan het verschil maken, doordat je met HR++ of zelfs triple glas veel hogere isolatiewaarden (rc-waarden) behaalt. Dat geldt ook voor de zijwangen en het dak van de dakkapel. Onze bouwmethode zorgt voor een beter binnenklimaat door doordachte isolatie. Zo wordt je dakkapel vervangen meteen een verduurzaming van je woning. Je kunt er ook voor kiezen meteen een grotere dakkapel te laten plaatsen. Zo heb je nóg meer ruimte en licht in de kamer of kun je ook de ruimte naast de zolderkamer voorzien van extra daglicht. Dit betekent natuurlijk ook dat we wat extra werk hebben voor het plaatsen ervan, maar het resultaat mag er zijn. Je dakkapel vervangen maakt écht het verschil.

Toelevering voor zzp’ers en bouwbedrijven

ZZP’ers en bouwbedrijven die bezig zijn met grootschalige of kleinere renovatiewerkzaamheden waarbij ook een dakkapel vervangen wordt, kunnen bij ons terecht. Wij bouwen een vervangende dakkapel en kunnen die op locatie leveren en plaatsen. Onze dakkapellen worden volledig op maat gebouwd, waarbij allerlei opties mogelijk zijn. Zo kun jij je focussen op de andere onderdelen van de verbouwing en zorgen we samen voor plaatsing van een mooie dakkapel.