Koel genieten van meer licht en ruimte onder één kap

Je zolder wordt een fijnere plek wanneer je het dak hebt voorzien van een dakkapel. Meer licht en meer ruimte, maar in de zomermaanden ook vaak meer warmte. Het isolerende glas en de isolatie van de dakkapel kunnen niet altijd op tegen de hitte die zich kan verzamelen onder je dak, bovenin het huis waar de warmte sowieso altijd opstijgt. Daarom kun je bij je dakkapel voortaan ook een airco bestellen van BreezeHub. Zo kun je echt koel genieten van alle voordelen van je Topdakkapel.

BreezeHub is gespecialiseerd in het verbeteren van leefcomfort en sluit daarmee precies aan op wat wij graag doen voor onze klanten. Ze levert een design airconditioning unit die bijna niet opvalt, maar die meer dan aanwezig is in effect. De unit wordt bevestigd aan het dak. Het strakke ontwerp valt weg tegen het plafond van de dakkapel en zorgt direct voor een beter leefklimaat. Wij kunnen deze airconditioning direct meeleveren met de dakkapel. Zo geniet je niet alleen van meer licht en ruimte, maar ook van een aangenaam klimaat onder één kap.

Airco en andere warmtewering

We willen natuurlijk dat je direct kunt genieten van je nieuwe dakkapel. Daarom leveren we niet alleen de kapel zelf, maar bieden we je accessoires die het comfort verhogen. Dat kan dus de airco unit van BreezeHub zijn, maar ook zonwering in de vorm van ritsscreens of rolluiken. Deze worden beide gemotoriseerd bediend en werken heel goed om de warme stralen van de zon buiten te houden. Hierbij zijn de ritsscreens nog wél lichtdoorlatend, terwijl de rolluiken zorgen voor een fijne donkere omgeving. In combinatie met de airconditioning verandert je zolder op warmte zomerdagen in een heerlijk koele oase van rust en ruimte. Wij weten wel waar jij je zomer doorbrengt dit jaar!

In een handomdraai

Zowel de screens als de rolluiken zijn voorzien van een Somfy motor met afstandsbediening of schakelaar. Zo kun je ze heel eenvoudig laten zakken en optrekken. Met de IO motor kun je zelf meerdere schermen tegelijk optrekken en laten zakken.

Wil je meer weten over BreezeHub of de andere opties die we aanbieden bij onze dakkapellen? Neem vrijblijvend contact met ons op.