Prefab dakkapel bouwen, wat betekent dat?

Topdakkapel.com bouwt prefab dakkapellen. Prefab staat voor geprefabriceerd oftewel: alvast in elkaar gezet als element. Deze werkwijze maakt het mogelijk om, zonder last van externe invloeden, jouw dakkapel in onze eigen fabriek te maken, waarna we hem binnen één dag op je dak kunnen zetten. Dit gaat sneller en efficiënter én je hebt minder bouwafval en gedoe rond je huis. Een prefab dakkapel geeft je in één kap meer ruimte.

Een prefab dakkapel op maat

Iedere dakkapel die onze werkplaats verlaat is maatwerk. Afgestemd op de wensen van onze klant; of dat nu een particuliere klant is of een aannemer die één of meerdere dakkapellen bestelt. In onze fabriek zetten we alle onderdelen van jouw topdakkapel in elkaar. We bestellen de kozijnen bij onze kozijnpartner en monteren ze, inclusief glas, in de dakkapel. Ook zorgen we voor de isolatie, die in de constructie verwerkt wordt. Zo hoeven we alleen te zorgen voor een waterdichte aansluiting op het dak. Een prefab dakkapel is helemaal klaar voor plaatsing.

Snelle plaatsing

Een traditionele dakkapel wordt opgebouwd op locatie. De timmerman maakt een gat in het dak en begint van daaruit te bouwen. Dat kan betekenen dat je dagenlang met een gat zit, met rommel in en rond je huis en met ‘werklui’ over de vloer. Een prefab dakkapel plaatsen we heel snel. We maken het dak open, hijsen met een kraan de dakkapel op zijn plek, en monteren hem meteen, zodat we overlast voor de buurt minimaliseren. We kunnen je dakkapel uitvoeren in uiteenlopende samenstellingen en maten.

Een prefab dakkapel op jouw woning

Voor de meeste woningen is een prefab dakkapel de beste en snelste manier om een dakkapel te plaatsen. Voor sommige oudere woningen zijn specifieke constructies vereist. Ook moet het mogelijk zijn om met de hijskraan in de buurt van de woning te komen. Daarom komen we van tevoren altijd even bij je langs. Zo kunnen we de situatie bekijken en bespreken wat de wensen zijn en wat er mogelijk is. Zo bouwen we samen jouw topdakkapel. Vervolgens nemen wij het van je over en hoef jij alleen nog maar te genieten. En koffie te zetten als we je prefab dakkapel komen plaatsen natuurlijk!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een prefab dakkapel op jouw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.